Inschrijven voor de nieuwsbrief | login
  • Belgie 
1064 restaurants online
Over RestoBookings

RestoBookings is de meeste populaire Belgische website voor het online reserveren van restaurants.

De website biedt een snelle, efficiƫnte manier om beschikbare tafels te vinden die voldoen aan de gewenste criteria op gebied van keukentype, prijs en locatie voor een bepaalde dag en uur. Reservaties zijn gratis en kunnen het hele jaar door gemaakt worden, 24h/24h! De zoekresultaten tonen de actuele beschikbaarheid die beheerd wordt door de restaurants zelf.

Dankzij de unieke selectie van restaurants in zowel grote steden als kleinere gemeenten en de meertalige restaurantbeschrijving, kunnen surfers eenvoudig en snel een restaurant vinden voor iedere gelegenheid. RestoBookings geeft surfers ook de mogelijkheid om hun restaurantervaring te delen met ander bezoekers via het beoordelingssytseem en de verschillende sociale media.

RestoBookings biedt de restaurateurs niet alleen een groot communicatieplatform maar ook de nodige tools om het reservatiemanagement en klantenbeheer te optimaliseren.

RestoBookings heeft vele geaffilieerde partners waaronder; Resto.be, Restaurants.be, Hotels.be, Meetingrooms.be, Ceremony.be en tal van officiƫle websites van toeristische diensten.

RestoBookings bvba is een Belgisch bedrijf met als adres Lozenberg 11, 1932 Zaventem.