Subscribe to the newsletter | login
  • Belgium 
1064 restaurants online
Zirkstraat 37

2000 Antwerp


Overall Rating :
Want to give us feedback about a restaurant?
10.0
 Quality : 
10.0/10

 Service : 
10.0/10

 Atmosphere : 
10.0/10

Equipments and services

Cuisine : Mediterranean,French
Budget : ± 50 €

Facilities : Air conditioning, Dogs allowed, Bar - Lounge
Payment method : American Express, Master Card, Visa
Why go there ?

For over 12 years now, Laurent Olives' team is dedicated to deliver the finest of the Mediterannean cuisine. At the base of this superb cuisine are the freshly picked but sometimes hard to find products like fresh scallops, wild fruits of the woods and ceps ('penny buns'). The daily 2-course lunch  already has its regulars. Highly recommended is the weekly 'Provence-Tradition' menu on Thursday evening. For a full, traditional dinner is served, prepared with products that arrived from Aix-en-Provence that same morning. And don't forget the excellent wine-menu with a choice of French regional wines. We do have a separate room for groups, but are equally prepared to serve the full richness of our cuisine at you own place: just ask for our "Spring-Summer Service"! Bon appétit!

 

Your comments (129 reviews)

See all the comments  » 
Sort comments by
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
"Heerlijke plek"   Filip (47) - Antwerpen - 17/06/2014
Alles was perfect. Keuken, bediening, sfeer,... een aanrader!
Quality : 10/10     Service : 10/10     Atmosphere : 10/10    
10.0/10
 
"De provence op je bord"   Dimitri (47) - Westerlo - 14/06/2014

Quality : 9/10     Service : 10/10     Atmosphere : 10/10    
9.7/10
 
"je voelt je in zuiderse sferen"   rita (50) - roersel - 13/05/2014
Super lekker gegeten, met een discrete bediening en we voelde ons thuis en op ons gemak. Om terug te keren
Quality : 9/10     Service : 9/10     Atmosphere : 9/10    
9.0/10
 
"verrassend"   greet (60) - Antwerpen - 24/04/2014
prijs/kwaliteit steeds een verrassende beleving
Quality : 8/10     Service : 7/10     Atmosphere : 8/10    
7.7/10
 
"Perfecte eenvoud"   Luc Hugo (40) - Gent-Ledeberg - 06/04/2014
De mergpijp met escargots, rundsbouillon en de prei met kwarteleitjes als voorgerecht waren eenvoudig bereid met de nadruk op pure smaak van de basisingrdiënten : top! Lamsvlees op drie wijzen werd zoals gevraagd rosé geserveerd, wortels à point, smaakvol en artisjok licht bitterzuur: perfect. De wijnkaart is gunstig geprijsd voor de geboden kwaliteit. Vooral zuidfranse wijnen : een Hautes Côtes de Baune : lekker, maar de 2009 smaakte nog wat jong. De porties waren meer dan voldoende! Jammer, want een lekkere dessert of kaas kon er echt niet meer bij! De ricottataart zag er lekker uit, maar dat zal voor een volgende keer zijn! De bediening vond ik vlot en correct.
Quality : 9/10     Service : 9/10     Atmosphere : 8/10    
8.7/10