Subscribe to the newsletter | login
  • Belgium 
1064 restaurants online
Geraardsbergsesteenweg 304

9400 Ninove


Overall Rating :
Want to give us feedback about a restaurant?
10.0
 Quality : 
10.0/10

 Service : 
10.0/10

 Atmosphere : 
10.0/10

Equipments and services

Cuisine : Belgian
Budget : ± 40 €

Why go there ?

Hemels heerlijke en marktverse gerechten In Fenomeen staat eigenaar Bart De Blieck zelf aan het fornuis om zijn klanten te verwennen met hemelse gerechten die steeds bereid worden met marktverse producten. Samen met zijn echtgenote Helen streeft Bart elk gerecht opnieuw de perfectie na voor zijn klanten wat service, smaak en versheid betreft. Zijn opleiding tot chef-kok en patissier aan de hotelschool in Wemmel en zijn ervaring in verschillende restaurants in binnen- én buitenland zorgen ervoor dat zijn gerechten klasse uitstralen wat smaak en presentatie betreft. Seizoensgebonden culinaire verrassingen De Belgisch-Franse keuken van Fenomeen is eerlijk, heerlijk, verrassend én betaalbaar. Elk product heeft zijn topseizoen en dat weet chef Bart maar al te goed. Om variatie te brengen in het aanbod en uitsluitend te werken met de beste producten van het moment is de menukaart van Fenomeen steeds seizoensgebonden. Elk product komt dan ook maximaal tot zijn recht in de verrassende gerechten die Bart u voorschotelt, met de nadruk op zorg en hygiëne. Dankzij dagverse producten en seizoensgebonden gerechten kunt u overheerlijk tafelen in Restaurant Fenomeen. Van modern tot klassiek...voor elk wat wils. Fenomeen biedt u de mogelijkheid te tafelen in drie verschillende interieurs. Houdt u van strak en stijlvol? Dan is het moderne gedeelte iets voor u. Of verkiest u het klassieke interieur met zijn oude moluren, de mooie schouw en een gezellige haard? Ook het rustieke gedeelte van Fenomeen, van waaruit u de prachtige tuin kunt aanschouwen, zal u zeker kunnen bekoren! De verschillende interieurs van Fenomeen weerspiegelen de keuken van het restaurant: klassiek, mét een verrassende en vernieuwende toets. Culinair genieten van overheerlijke gerechten in een prachtig decor... Welkom bij restaurant Fenomeen!

 

Your comments (5 reviews)

Sort comments by
 
"Fenomenaal"   Jans (67) - Paal-Beringen - 14/03/2014
Wij waren zeer verrast over de vriendelijkheid van de chef en van de gastvrouw.De borden waren mooi versierd en het eten was om uw vingers af te lekken, de wijn was van uitstekend kwaliteit! Kortom als wij nog de gelegenheid krijgen om langs daar te rijden gaan wij zeker terug!!!
Quality : 10/10     Service : 10/10     Atmosphere : 10/10    
10.0/10
 
"Wachttijden"   Paul (67) - Hove - 02/11/2012
Prijs/kwaliteit is in orde maar te lange wachttijden tussen de verschillende gangen..
Quality : 8/10     Service : 8/10     Atmosphere : 8/10    
8.0/10
 
"Fenomenaal lekker!"   JOHAN (34) - NEDERHASSELT - 05/02/2012
Een gezellig restaurant met vlotte en vriendelijke bediening. Daarbovenop heel lekker eten! Een aanrader!
Quality : 9/10     Service : 9/10     Atmosphere : 8/10    
8.7/10
 
"In één woord superlekker"   carine (55) - haaltert - 11/11/2011
We hebben gisteren zeer goed gegeten,een aanrader,vlotte en vriendelijke bediening en mooie porties. Aangename inrichting. Misschien 1 kleine suggestie: de muziek mag iets luider. Het is een beetje vervelend om je stem zodanig te dempen dat het bijna fluisteren is om de andere gasten niet te storen.Voor de rest alles tip top in orde. We komen zeker terug.
Quality : 9/10     Service : 9/10     Atmosphere : 7/10    
8.3/10
 
"Fenomenale keuken"   Arlette (58) - Ninove - 24/07/2010
Heb al verschillende restaurants bezocht, maar dit slaat alles, de garnaalkroketjes zijn hier beslist huisgemaakt. De zwaardvis heeft mij enorm gesmaakt. De crème brûlée was bijzonder. Leuke kaart waar de gerechtjes per seizoen uitblinken. Ik ga zeker terug om deze zomer de scampi waddenzee en de mosselen te proeven op hun mooi en gezellig tuinterras. Dit restaurantbezoek was voortreffelijk en voor herhaling vatbaar. http://www.eethuisfenomeen.be
Quality : 9/10     Service : 9/10     Atmosphere : 10/10    
9.3/10