Subscribe to the newsletter | login
  • Belgium 
1064 restaurants online
Korenmarkt 32

9000 Ghent

Equipments and services

Cuisine : Belgian,French
Budget : - 25 €

Facilities : Terrace
Payment method : Master Card, Visa

Why go there ?

De Kuip van Gent is located in the historic cultural center of Ghent, the ideal place to start or end a discovery of Ghent. You can enjoy different local beers, French and Spanish wines. An honest cooking with seasonal suggestions. If the weather is nice you can eat at the terrace, in the winter by the fireplace.

 

Your comments (2 reviews)

Sort comments by
 
"zoals ik verwacht had ...."   Machteld (53) - Zoersel - 30/01/2012
De reservering via resto.be is vlot verlopen. Wij hebben goed gegeten, eenvoudige keuken, zonder veel poespas, correcte bediening. In onze ogen geen restaurant om een romantisch avondje door te brengen maar wel ideaal om, zoals wij, een hapje te eten alvorens de stad te gaan verkennen.
Quality : 8/10     Service : 8/10     Atmosphere : 8/10    
8.0/10
 
"De service is net iets beter dan de keuken"   Joke (22) - Diksmuide - 26/04/2011
We hadden online gereserveerd en meteen antwoord gekregen ter bevestiging. De herinneringsmail was een positieve verrassing en ook het feit dat we een uurtje op voorhand lieten weten later te zijn dan gepland, was dit geen enkel probleem. Dit en de snelle en vriendelijke service aan tafel, samen met de mooie locatie lieten een positieve indruk op ons na. Van alle tafelgenoten heb'k wel gehoord dat de keuken niet zo verfijnt was. De steack was net iets te droog en de sausen erbij waren wat flets, de garnituur gering...de frietjes en kroketten waren wel dik in orde. Al bij al zijn wij tevreden klanten, maar zouden het misschien toch niet aanraden aan vrienden, als het enkel om het eten gaat...
Quality : 6/10     Service : 8/10     Atmosphere : 9/10    
7.7/10